MENORCA: Casa vora al Mar, Platges Verges, Kayak & Màgia
 
 
DATA: Del 20 al 24 de Agost
 
  5 dies i 4 nits dormint a una casa davant el mar, a Binibèquer, un poblet amb molta bellesa arquitectònica i màgia.  
 
PROGRAMA:
 
 

DIA 20. BINIBÈQUER.Dia per arribar, instal-lar-se, gaudir de la piscina dels apartaments, de la platja de Binibèquer, de les cales del voltant.DIA 21. CALA MITJANA, TREBALÚGER, FUSTAM, ESCORXADA & PLATJA BINIGAUS.Amb el nostre bus privat anirem fins Cala Mitjana a on començarem una excursió vora al mar a un tram de costa totalment verge, sense construccions, nomès bosc, platjes i mar. Just el que ens imaginem quan volem anar de vacances. Primer descobrirem la paradisíaca i enorme platja de Trebalúger, desprès anirem fins la petitona Fustam a on hi ha poqueta gent. Desprès anirem fins la poc coneguda Cala Escorxada i desprès fins la platja de fina sorra de Binigaus. O sigui, un passeig pel paradís amb aigües cristal-lines i color turquesa.


El nostre bus privat ens recollirà a la propera platja de Sant Tomàs a on retornarem al nostre paradisíac allotjament davant el mar de Binibèquer.DIA 22. CALA MACARELLA, MACARELLETA, TURQUETA ( & KAYAK OPCIONAL )Un altra dia per gaudir de la costa sud de Menorca. Aquet cop el nostre bus privat ens deixarà a Cala Galdana a on començarem a caminar pel Camí de Cavalls, que volteja tota Menorca, i arribarem fins Cala Macarella. Una platja que podrem gaudir-la amb les ombres que proporcionen els seus grans pins i qui vulgui podrà llogar un Kayak i anar amb la guia Eli per descobrir les caletes, coves i raconets que permet descobrir amb el Kayak.Desprès de dinar anirem caminant fins Macarelleta fins Cala Turqueta, un altre tresor natural.DIA 23. PARC NATURAL ES GRAU ( & KAYAK & POSTA DE SOL COVA DEN XOROI OPCIONAL ).


El nostre bus privat ens durà fins el poble de pescadors Es Grau a on qui vulgui podrà llogar un kayak i descobrir de nou més raconets i cales a prop del poble.


Desprès de tornar de nou a Binibèquer hi haurà una activitat opcional que és anar a veure la posta de sol a la Cova den Xoroi, un lloc meravellòs que està a un acantilat a la roca. I como no, ballar a la seva discoteca que és a dins la cova, molt fresqueta i amb miradors increïbles al mar.


 


DIA 24.


Dia de comiat, un cop esmorzats el viatge tocarà fi amb nosaltres.


 

 
 
ALLOTJAMENT:
 
 

Dormirem en 4 Apartaments de 3 places i 1 Apartament de 4.


Els Apartaments de 3 són així: Tenen 1 habitació doble de 2 llits i un sofá llit ( qui dormi al sofá llit té descompte ).


Apartament de 4 té 2 habitacions: 1 doble amb llit doble i 1 doble amb 2 llits.

 

 
  NIVELL: Fàcil.  
  PUNT DE TROBADA 1: Pots arribar a qualsevol hora el dia 20 a Binibèquer. Als apartaments es pot entrar a partir de les 15 h.  
  PREU: 395
 

Inclou:


★ Allotjament   Binibèquer en Apartament de 3 dormint en sofá llit


★ Guia ( Eli )


Transport en bus privat per anar a les platges dia 21, 22 i 23 agost


Esmorzar dia 21, 22, 23 i 24 agost


★ Organització + Iva


No Inclou:


• Dinars pic.nic o menús migdia, ni Sopars


• Lloguer kayak


• Qualsevol altre cosa no especificada a tot el que inclou


* SUPLEMENT de 35 € si dorms en habitació doble de 2 llits en Apartament de 3 o en habitació doble de llit doble o de 2 llits en Apartament de 4

 
  RESERVA:

Per reservar plaça fes una paga i senyal de 120 € al compte de "La Caixa":

 
ES5721000553480100832283.

Posa el teu nom al concepte al fer la reserva.

 
  CONTACTA AMB EL MUSSOL :
Telèfon: 93 674 18 38  
Horari d´Oficina: De Dilluns a Divendres de 9 a 20,30 hores.
E-Mail: contacta con EL MUSSOL
 
  Clicar aquí per veure condicions generals de contracte
 
veure fotos veure fotos
imprimir sortidaimprimir
tornar a les sortides