P.N AIGUESTORTES & VALL D´ARÀN
 
 
DATA: Del 4 al 8 de Agost
 
   
 
PROGRAMA:
 
 

�� PLA:


★ 4 AGOST. ESTANY DE BESIBERRI
A les 8 h quedem a Barcelona els que anem amb el minibus. A les 10 h ens reunim a un bar per esmorzar amb els que van pel seu compte. I desprès anirem directament per fer la ruta del llac de Bessiberri. Ruta de 7 km en total i 540 m de desnivell. Una bona manera de començar aquest viatge.


★ 5 AGOST. RUTA DELS 7 LLACS CIRC COLOMERS.Comencem per la porta gran, fent una de les rutes més espectaculars que hi ha de tot el Pirineu i en concret, del Parc Nacional d´Aiguestortes. 7 preciosos llacs, cascades i escenes que semblen tretes de la pel-lícula " Bailando con Lobos ". 15,5 km en total i 750 m desnivell.★ 6 AGOST. BOSC GERDAR & ESTANY DE CABANES.
Durant aquest dia caminarem per una de les avetoses més grans de tot el Pirineu: arbres centenaris que es fonen amb les molses i les pedres creant un ambient màgic digne del " Señor de los Anillos ". I arribarem, al final del recorregut, al mític i bonic Llac Negre de Cabanes. 12 km en total i 650 m desnivell.


★ 7 AGOST. ESTANY DE LA RESTANCA.


Una altra ruta dins del Parc Nacional Aiguestortes. Descobrirem el gran llac que és als peus del Refugi de la Restanca. Qui vulgui podrà anar fins al proper llac del Cap de Port. 8,5 km en total i 580 m desnivell.


★ 8 AGOST. BAGERGUE.El matí, abans de marxar, el dedicarem a descobrir la vila florida de Bagergue, considerat un dels pobles més bonics de tota la Vall aranesa.


✪ QUÈ PORTAR: Botes o sabatilles de muntanya. Motxilla petita per fer excursions, pal(s).


★ RECOMANEM: Impermeable, barret o gorra, mitjons i samarreta recanvi per dur excursió, ulleres de sol, crema solar, banyador, petita tovallola.


✪ COVID-19: Compromesos amb les mesures de protecció


☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

 
 
ALLOTJAMENT:
 
  ✪ ALLOTJAMENT:
La Pensió/Hostal és a Arties, al millor poble de tota la Vall aranesa, doncs apart de ser tot empedrat i amb una arquitectura tradicional, té molt ambient de bars, restaurants i és considerat el millor poble per passejar i passar uns dies. Té també unes termes naturals calentes. Tindrem habitacions dobles de 2 llits i habitacions individuals.
 
  NIVELL: Mig  
  PUNT DE TROBADA 1: ( pels que venen amb el Minibus ): 8 h Avinguda Diagonal, 686, ( al costat parada metro Palau Reial, línia verda )  
  PUNT DE TROBADA 2: 10 h Bar Los Amigos, Castillonroy.  
  PREU: 395

Inclou:


• Excursions amb Guia experimentat
• Organització + Iva
• Assegurança Accidents
• Allotjament en habitació doble amb 2 llits en Pensió/Hostal
• Mitja Pensió ( Sopars i Esmorzars )


No Inclou:
• Begudes o cafès del sopar
• Dinars pic.nic ( al súper o bar del poble )
• Cost Transport per a qui vulgui plaça al Minibus sortint de Barcelona: 50 € per persona ( se li paga al guia que porta minibus de 9 places)


* Suplement de 55 € si dorms en habitació individual

 
  RESERVA:

Per reservar plaça s´ha de fer ingrès de 125 € al compte de " La Caixa":

ES5721000553480100832283

posant el teu nom al concepte.

o també per bizum ( 671684858 )

Quan ho facis envía WhatsApp a l´organitzador Jordi: 671684858

 
  CONTACTA AMB EL MUSSOL :
Telèfon: 93 674 18 38  
Horari d´Oficina: De Dilluns a Divendres de 9 a 20,30 hores.
E-Mail: contacta con EL MUSSOL
 
  Clicar aquí per veure condicions generals de contracte
 
veure fotos veure fotos
imprimir sortidaimprimir
tornar a les sortides